Vores vine er tempereret i vinskabe

Ønsker De at bringe restvin med hjem, propper vi den gerne for Dem

Husets vin - Stellenhoek Sauvignon Blanc/Chardonnay

Sydafrika - Vinen er lys og klar, og dens volumen er smuk, når den pivoteres i glasset. På paletten er vinen rund, diskret og fløjlsblød med essenser af citrusfrugt, mens vinens aromaer henleder tankerne på honning, abrikos og fersken.
Sælges også i ½ fl. i karaffel, kr. 109,-
Sælges også i glas, kr. 59,-

Kr. 199,-

Huset anbefaler - Magie d'une Terre Blanc, Cotes du Rhone

Frankrig - Stor fylde og kraftfuld smag, med flot halmgul farve med skrøbelige grønne nuancer, der karakteriserer denne vin.
Sælges også i ½ fl. i karaffel, kr. 129,-
Sælges også i glas, kr. 69,-  

Kr. 249,-

Riesling Alsace J. Biecher

Frankrig - Riesling er tør, stilfuld og har en delikat frugtsmag. Dens udsøgte bouquet har nuancer, der undertiden er mineral- og blomsteragtige. Riesling er en af verdens bedste hvide druesorter en “gastronomisk” vin. 
Sælges også i glas, kr. 79,-

Kr. 299,-

Pinot Gris Alsace J. Biecher

Frankrig - Pinot Gris er en fyldig og kraftig hvidvin med en frugtagtig bouquet. En lang eftersmag med en let røget aroma og en duft af underskov. 

Kr. 299,-

Grüner Veltlinger Mathias

Østrig - Det er en kompleks og klassisk Grüner Veltlinger hvidvin med klar farve, delikat duft, fin og elegant frugtsmag samt en behagelig eftersmag.

Kr. 289,-

Sancerre La Forêt des Dames

Frankrig - Skøn Sancerre med Sauvignon druens fremtrædende frugtsmag, samt flot syrlighed og friskhed. En flot gylden kant med grønlige skær præger farven, og vinen leverer en frugtrig og mineralsk duft.

Kr. 329,-

Chablis 1. Cru Jean-Claude Fromomt

Frankrig - Smuk strågylden i sin farve og med en uimodståelig bouquet af hvide blomster, fersken og ristede nødder. Smagen er fuld af harmoni med en elegant kompleksitet efterfulgt af en skøn lang eftersmag af modne druer.

Kr. 349,-