Vores vine er tempereret i vinskabe

Ønsker De at bringe restvin med hjem, propper vi den gerne for Dem

Husets vin - Stellenhoek, Carbernet Sauvignon/Shiraz

Sydafrika - Vinens ungdommelige facetter er domineret af sol- og blåbær. Enkelte toner af modenhed giver sig også til kende i form af kardemomme, træ og røgede aromaer, som er elegant harmonerende med frugtigheden. .
Sælges også i ½ fl. i karaffel, kr. 109,-
Sælges også i glas, kr. 59,-

Kr. 199,-

Huset anbefaler - Magie dúne Terre Rouge, Cotes du Rohne

Frankrig - denne vin har en stærk og karakterfuld farve med violette nuancer. Dejlig frugt i næsen med hint af kirsebær, blåbær, brombær og let peber.
Sælges også i ½ fl. i karaffel, kr. 129,-
Sælges også i glas, kr. 69,-

Kr. 249,-

Bellflower Zinfandel Organic wine

Californien – En meget dejlig rødvin på økodruer. Det er en vin med en god struktur, bløde tanniner og en bred druesmag. Dertil en charmerende, lille sødme, som mange vil være glade for.
Sælges også i ½ fl. i karaffel, kr. 149,-
Sælges også i glas, kr. 74,-

Kr. 279,-

Cotes du Rhone – Domaine De L'Harmas

Frankrig – Denne skønne kraftige Cotes du Rhone har en dyb mørkerød farve, intens og kompleks duft med nuancer af lakrids, peberfrugt og krydrede solbær. Smagen er rund og frugtrig med fede, afrundede tanniner. 

Kr. 289,-

Lionheart of the Barossa Shiraz

Australien - Flot rødvin. Dyb farve. Liflig duft, intens med noter af mørke blommer, modne brombær og et strejf af peber. En bred, varm smag med bløde tanniner.

Kr. 339,-

Ripasso Pasqua Superiore

Italien - Vinen er meget fyldig med strejf af kirsebær, en lang eftersmag, samt noter af aromaer der kendetegner vinens lagering på fade.

Kr. 359,-

Nodus Summun

Spanien – En meget lækker, kompleks og harmonisk rødvin, der har det hele -fylde, krydrede noter, god frugt og tilpas tanniner. Smagen holder længe i munden.

Kr. 389,-

Amarone Pasqua

Italien – For denne Black label Amarone tørres druerne i 4 måneder inden de presses. Herefter er vinen lageret på fade i 18 måneder, farven er dyb rød – smagen er fyldig med mange aromaer i munden – vin er frugtrig med en let sødme i eftersmagen

Kr. 449,-