Som supplement til vores ala carte menukort har vi månedens menu. Det er et legerum for vores dygtige kokke og elever, hvor de tryller med sæsonens bedste råvarer.

Sensommer menu - serveres i perioden 23. august til 30. september.

2 retter kr. 299,- 3 retter kr. 329,-
 
Gravet Laks
Laks gravet med peberrod og rødbede
Serveret med hytteostdressing
Variation af brød og Ingstrup smør                                                    
 
Kalvemørbrad
Serveret med ristede svampe, grillet peber,
friteret kartoffelbåde og wiskeysauce
  
Skovbærs trifli
Mascarponecreme og sprødt 

Oktober menu serveres i perioden 1. Oktober til 31. Oktober


Svampetoast
Skovens svampe, flødesauce og smørstegt brød
 
Black and White
Oksemørbrad med rødvinssauce
Svinemørbrad med mild pebersauce
Urtestegte kartofler, løgkompot og friterede løgringe
 
 
Pære bella helene
Pære, nougatparfit og chokoladesauce

November menu serveres i perioden 1. November til 30. November

Rodfrugts suppe
med reduktion på rødbede
samt unika smør og variation af brød
 
Krondyrs filet
serveret med Pommes Anna,
variation af kål, bagte rødløg og rosmarinsglaze
 
 
Citron fromage
med flødeskum og sprødt

Decmber menu serveres i perioden 1. December til 30 December. 

Røget torsk
med sennepsdressing og syltede små peberfrugter
samt unika smør og variation af brød
 
Confitret Andelår
serveret med knuste kartofler,
Bagte gulerødder og rødbeder
Syltede rødløg og sauce bordelaise
 
 
Chokolademousse
med brændte mandler og appelsin