Som supplement til vores ala carte menukort har vi månedens menu. Det er et legerum for vores dygtige kokke og elever, hvor de tryller med sæsonens bedste råvarer.
 

Zusätzlich zu unserer a la carte Karte haben wir die Speisekarte des Monats. Es ist ein Spielzimmer für unsere fähigen Köche und Studenten, wo sie die besten Zutaten der Saison probieren.


2 retter kr. 299,-
3 retter kr. 329,-

 

September menu

 

Skaldyrs salat

med rejer, krebs, blåmuslinger samt urter,
serveres med lune blinis

 

Stegt gåsebryst

Serveret med bagte beder, syltede gulerødder, tyttebær,
Vildmose kartofler vendt i brunet smør og portvinssauce

 

Panna cotta  

med sensommer bær

 

Oktober menu

 

Rimmet helleflynder

med syltet fennikel, sweetdrops og creme på karse
variation af brød og Ingstrup smør
                                                                         
 

Korndyrsfilet

Serveret med bagt pastinak, pure, pommes anna
Og vildtglaze
 
 

Blødende chokolade muffin

og is fra Iskompaniet

 
 

November menu

 

Butternutsquash suppe

med cremefraiche rørt med ramsløg
Variation af brød og Ingstrup smør
                                                                         
 

Black and White  

Oksemørbrad med rødvinssauce og svinemørbrad med svampesauce
Variation på jordskokker og pommes fondant
 
 
 

Solbærsfromage

med let prisket fløde

 
 

December menu

 

Røget torsk

Sennepsdressing, syltede gulerødder og sprødt rugbrød.
Variation af brød samt Ingstrup smør
                                                                         
 

Anisstegt andebryst

På grov mos af kartofler og rodfrugter, syltede
og brændte løg samt sauce orange
 
 
 

Creme brulé

med dagens sorbet fra Iskompinet