Som supplement til vores ala carte menukort har vi månedens menu. Det er et legerum for vores dygtige kokke og elever, hvor de tryller med sæsonens bedste råvarer.
 

Zusätzlich zu unserer a la carte Karte haben wir die Speisekarte des Monats. Es ist ein Spielzimmer für unsere fähigen Köche und Studenten, wo sie die besten Zutaten der Saison probieren.


2 retter kr. 299,-
3 retter kr. 329,-



Forsommermenu serveres fra 1. Maj
Serveres frem til og med 22 Juni. 



Dampede hvide asparges
med sauce vine blance, skinke fra Slagter Dyrby
samt sprøde tern af brød
Variation af brød og Ingstrup smør
                                                                         
Grillet kalvemørbrad
Serveres på bund af ratatouille, hertil pommes gratin,
kryddersmør, braiseret fennikel, bagt hvidløg samt sauce demi glaze
  
Rabarber suppe
med vanilje parfit, karamel og krystalliseret chokolade