Som supplement til vores ala carte menukort har vi månedens menu. Det er et legerum for vores dygtige kokke og elever, hvor de tryller med sæsonens bedste råvarer.

 

Sensommer menu
1. september – 9. oktober
 
Laksefarseret rødtungefilet
på bund af urter med sauce vine blanc
Brød samt smør fra Ingstrup
 
 
Kalvemørbrad med hvid pebersauce
Kartoffelroulade, syltede gulerødder samt torvegrønt
 
Kold suppe på sensommerbær
med karamel og is


Efterårsmenu
11 oktober – 9 november
 
Røget torsk med klassisk tilbehør
Brød samt Ingstrup smør
 
Skovduebryst med vildtsovs
Rødkålskompot, tyttebær og syltet agurk
Vildmosekartofler stegt i smør samt torvegrønt
 
Kaffe parfit med Baileys


Vintermenu
11. november – 30. december
 
Suppe på jordskokker med sprøde chips
Brød samt smør fra Ingstrup
 
Marineret oksemørbrad
rødvinssauce, grov mos, variation på løg
 
Cheesecake med skovbærsgele

 
2 retter kr. 299,-
3 retter kr. 329,-