Som supplement til vores ala carte menukort har vi månedens menu. Det er et legerum for vores dygtige kokke og elever, hvor de tryller med sæsonens bedste råvarer.

2 retter kr. 299,-
3 retter kr. 329,-


Vintermenu serveres i perioden 1. Februar til 15. Marts

 
Dampet torskefilet
På urter med muslingesauce
med dild olie
samt Ingstrup smør og variation af brød

 
Perlehønebryst
serveres med pommes røsti
græskarpure, rodfrugter, syltede gulerødder
og urtesauce

 
 
Friteret camembert
med sylt og persille

Forårsmenu serveres i perioden 16. Marts til 31. April

Rejecocktail
med håndpillede rejer, tomatiseret mayonnaise,
fattigmands asparges samt salt bagte tomater
Variation af brød og Ingstrup smør

                                                                         
 
Lammemørbrad
Serveret med kartoffeltårn, grøntsagsflan og grillet hjertesalat. samt glaze af lammefond
 
 
Blødende chokolade muffin
med sorbet og frugt


Forsommermenu serveres fra 1. Maj

Dampede hvide asparges
med sauce vine blance, skinke fra Slagter Dyrby
samt sprøde tern af brød
Variation af brød og Ingstrup smør
                                                                         
Grillet kalvemørbrad
Serveres på bund af ratatouille, hertil pommes gratin,
kryddersmør, braiseret fennikel, bagt hvidløg samt sauce demi glaze
  
Rabarber suppe
med vanilje parfit, karamel og krystalliseret chokolade