Som supplement til vores ala carte menukort har vi månedens menu. Det er et legerum for vores dygtige kokke og elever, hvor de tryller med sæsonens bedste råvarer.
 

Forsommer menu
12. april – 16. maj
 
Pestogratinerede jomfruhummerhaler
Serveret med brød samt smør fra Ingstrup
 
 
Marinerede lammekoteletter
Pommes Røsti, rosmarinsglaze, kompot på rødløg
Bagte hvidløg samt torvegrønt.
 
 
Citrontærte med marengs

 

Sommer menu
Fra 17. maj
 
Hvide dampede asparges med sauce vine blanc
Croutons af rugbrød og skinke fra slagter Dyrby
Brød samt smør fra Ingstrup
 
Forårsbuk med vildtglaze
Spæde grøntsager, samt pommes gratin
 
Rabarberis i nøddemarengs

Sensommer menu
1. september – 9. oktober
 
Laksefarseret rødtungefilet
på bund af urter med sauce vine blanc
Brød samt smør fra Ingstrup
 
 
Kalvemørbrad med hvid pebersauce
Kartoffelroulade, syltede gulerødder samt torvegrønt
 
Kold suppe på sensommerbær
med karamel og is


Efterårsmenu
11 oktober – 9 november
 
Røget torsk med klassisk tilbehør
Brød samt Ingstrup smør
 
Skovduebryst med vildtsovs
Rødkålskompot, tyttebær og syltet agurk
Vildmosekartofler stegt i smør samt torvegrønt
 
Kaffe parfit med Baileys


Vintermenu
11. november – 30. december
 
Suppe på jordskokker med sprøde chips
Brød samt smør fra Ingstrup
 
Marineret oksemørbrad
rødvinssauce, grov mos, variation på løg
 
Cheesecake med skovbærsgele



2 retter kr. 299,-
3 retter kr. 329,-