Vi serverer i helligedage og ferier en skiftende 4 retters menu efter sæsonens råvarer.

“PEJSESTUEN”
4 retters set menu inkl. udvalgte drikkevarer: øl, vin, vand, saft og kaffe/te.
Vælg mellem: (1 fastlagt starter) 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter Mulighed for bordbooking i helligdage og ferier.

Kontakt restauranten for at høre nærmere.
Du kan også booke gennem vores hjemmeside, husk at vælg en dag hvor vi serverer menuen, samt husk enten at vælg kl. 17 eller kl. 19.30 når du booker. 
 
En hel aften til fast pris,
Early Bird fra: 17.00-19.00, 379,- pr. person
19.30-21.30, 499,- pr. person.
Børn u/12 år, udvalgte børne retter (hovedret og desset)
fra 129,- inkl. drikkevarer.

Menuen vil blive serveret følgende dage i 2019:

18,19,21 April. 30,31 Maj 7,8,9,14,15,21,22,29,30 Juni

Derefter starter vi op med at servere den alle dage fra d. 5. Juli til og med d. 10. August. 

Der ud over serveres d. 16,17,23,24 August


Følg med her på siden for at se den opdaterede menu: 

Snack:
Koldbagt laks, med rygeost creme, radisse, brødchips og urter

 

Forretter: 
Hvide asparges, stegt kulmule, krydderurter og ægte sauce

eller

Røget svinemørbrad med mayo på Karl Johan svampe, syltede løg og chips

Hovedretter: 
Unghanebryst, dampet forårsgrønt, pure, nye kartofler og sauce

eller

Braiseret kalvekæbe, variation på vintergrønt og grov mos

Desserter: 
Citronkage med krystalliseret chokolade

eller

Ostebræt med hjemmelavet knækbrød og sødt