Nytårs Menu 2022

Bestil senest d. 28/12-22. Afhentes d. 31/12-22 mellem kl. 14.30-17.00

Der medfølger et udførligt hjælpeblad til menuen (menuen kræver en ovn)

Forret:

Carpaccio af oksemørbrad 

Serveres med syltede svampe, urter, peanutdressing

Brød og smør

 

Hovedret:

Surf and Turf

Kalvemørbrad og jomfruhummer

Serveres med urtestegte kartofler, glaseret persillerod, syltede perleløg og timianglaze

 

Dessert:

Portvinspære 

Serveret med vaniljeparfait, sprødt og reduceret portvin 

 

Til kaffen og boblerne

3 stk. kransekage, Petit Four 

 

2 retter 329,- 

med kransekage, Petit Four 349,-

 

3 retter 349,- 

med kransekage, Petit Four 369,-

 

Til natmad:

Lækker luksus smørrebrød 1 stk. 42,-

Med bl.a. tatar og forskelligt lunt. Røget øl på brød 62,- pr. stk.