Arrangementer/Begivenheder:

Sankt Hans Menu 23/6-22
Fra kl. 17.00
Forret:
Laksetatar med rørt hytteost
eller
Carpaccio af dyrekølle
med urtedressing og syltede tyttebær samt brød og smør
Hovedret:
Helstegt kalvemørbrad serveret på bund af forårsgrønt, hertil nye danske kartofler, Sauce Bearnaise eller Whiskeysauce
Dessert:
Rabarber med sprødt og vaniljeis eller Coupe Danmark
2 retter 269,-
3 retter 299,-

Fisk og Skaldyrsaften 19/8-22 + 2/9-22
Kl. 18.00
Hvidvinsdampede muslinger
Dampede Jomfruhummer
Krabbeklør
Fiskesuppe
Forskellige røgprodukter
Forskellige bagte og stegte fisk
549,-
Inkl. vinbuffet udvalgt til Fisk og Skaldyr

Vildtbuffet 16/10-22 + 23/10
Kl. 18.00
Fade med forskelligt røget vildt
Langtidsstegt kølle
Helstegt and
Gåsebryst
Vildtgryde
Hare
Vagtel
Fasan
Vildsvin
Krondyrsfilet
Aspargeskartoffler
Rodfrugter
Surt og sødt, vildtsauce og vintersalat
499,- pr. person inkl. vinbuffet

Mortens Aften 10/11-22
(Også som Take Away)
Gammeldags andesteg
Serveret med æbler med ribsgele, syltet rødkål, svesker, kartoffelchips, hvide og brunede kartofler og andesauce
Spis hvad du kan!
Gammeldags æblekage
1 ret 219,-
2 retter 239,-

Julebuffet 25/11-22 + 26/11-22
Kl. 18.00
3 slags sild med karrysalat
Fiskefilet med remoulade
Rejer med mayonnaise
Gravad laks med rævesauce
Grønlangkål og stuvet hvidkål
Medister og hamburgerryg
Sylte og flæsk
Brunede kartofler og rødbeder
Sennep og kanelsukker
Ribbenssteg
Frikadeller og rødkål
Ostefad
Risalamande med kirsebærsauce
samt brød, kiks og smør
695,- inkl. fri drikkevarer indtil kl. 24:00
295,- uden drikkevarer

Nytårs Menu 2022
(Ud af Huset)
Bestil senest d. 28/12-22. Afhentes d. 31/12-22 mellem kl. 14.30-17.00
Der medfølger et udførligt hjælpeblad til menuen (menuen kræver en ovn)
Forret:
Carpaccio af oksemørbrad
Serveres med syltede svampe, urter, peanutdressing
Brød og smør
Hovedret:
Surf and Turf
Kalvemørbrad og jomfruhummer
Serveres med urtestegte kartofler, glaseret persillerod, syltede perleløg og timianglaze
Dessert:
Portvinspære
Serveret med vaniljeparfait, sprødt og reduceret portvin
Til kaffen og boblerne
3 stk. kransekage, Petit Four
2 retter 329,-
med kransekage, Petit Four 349,-
3 retter 349,-
med kransekage, Petit Four 369,-
Til natmad:
Lækker luksus smørrebrød 1 stk. 42,-
Med bl.a. tatar og forskelligt lunt. Røget øl på brød 62,- pr. stk.