Arrangementer/Begivenheder:

Sankt Hans Menu 23/6-22
Fra kl. 17.00

Forret:

Laksetatar med rørt hytteost 

eller

Carpaccio af dyrekølle

med urtedressing og syltede tyttebær samt brød og smør 

 

Hovedret:

Helstegt kalvemørbrad serveret på bund af forårsgrønt, hertil nye danske kartofler, Sauce Bearnaise eller Whiskeysauce 

 

Dessert:

Rabarber med sprødt og vaniljeis eller Coupe Danmark 

 

2 retter 269,-

3 retter 299,- 

Fisk og Skaldyrsaften 19/8-22 + 2/9-22
Kl. 18.00

Hvidvinsdampede muslinger

Dampede Jomfruhummer

Krabbeklør

Fiskesuppe

Forskellige røgprodukter

Forskellige bagte og stegte fisk 

549,- 

Inkl. vinbuffet udvalgt til Fisk og Skaldyr 

Vildtbuffet 16/10-22 + 23/10
Kl. 18.00

Fade med forskelligt røget vildt

Langtidsstegt kølle

Helstegt and 

Gåsebryst 

Vildtgryde

Hare

Vagtel

Fasan 

Vildsvin 

Krondyrsfilet

Aspargeskartoffler

Rodfrugter

Surt og sødt, vildtsauce og vintersalat 

 

499,- pr. person inkl. vinbuffet

Mortens Aften 10/11-22
(Også som Take Away)

Gammeldags andesteg

Serveret med æbler med ribsgele, syltet rødkål, svesker, kartoffelchips, hvide og brunede kartofler og andesauce 

Spis hvad du kan!

Gammeldags æblekage 

1 ret 219,- 

2 retter 239,- 

Julebuffet 25/11-22 + 26/11-22
Kl. 18.00

3 slags sild med karrysalat

Fiskefilet med remoulade

Rejer med mayonnaise

Gravad laks med rævesauce 

Grønlangkål og stuvet hvidkål 

Medister og hamburgerryg

Sylte og flæsk 

Brunede kartofler og rødbeder

Sennep og kanelsukker

Ribbenssteg

Frikadeller og rødkål

Ostefad 

Risalamande med kirsebærsauce 

samt brød, kiks og smør

 

695,- inkl. fri drikkevarer indtil kl. 24:00

295,- uden drikkevarer

Nytårs Menu 2022
(Ud af Huset)

Bestil senest d. 28/12-22. Afhentes d. 31/12-22 mellem kl. 14.30-17.00

Der medfølger et udførligt hjælpeblad til menuen (menuen kræver en ovn)

Forret:

Carpaccio af oksemørbrad 

Serveres med syltede svampe, urter, peanutdressing

Brød og smør

 

Hovedret:

Surf and Turf

Kalvemørbrad og jomfruhummer

Serveres med urtestegte kartofler, glaseret persillerod, syltede perleløg og timianglaze

 

Dessert:

Portvinspære 

Serveret med vaniljeparfait, sprødt og reduceret portvin 

 

Til kaffen og boblerne

3 stk. kransekage, Petit Four 

 

2 retter 329,- 

med kransekage, Petit Four 349,-

 

3 retter 349,- 

med kransekage, Petit Four 369,-

 

Til natmad:

Lækker luksus smørrebrød 1 stk. 42,-

Med bl.a. tatar og forskelligt lunt. Røget øl på brød 62,- pr. stk.