Menukort

Frokostretter
Smørrebrød
Børneretter
Månedens menu
Køkkenchefen anbefaler
Forretter
Hovedretter
Fiskeretter
Desserter
Kager
Lørdags Brunch
Søndags Kagebord
Juleand

 

Hvis du leder efter et godt spisested i og omkring Løkken, og hvis du sætter stor pris på ærlig mad lavet med lokale råvarer, så har du fundet det helt rigtige sted. Restaurant Løkken Badehotel er indbegrebet af en rigtig familie restaurant, og vi får dagligt frisk fisk leveret. Vi har alt hvad hjertet begærer - bl.a. Månedens Menu, Klassiske Frokostretter, Klassiske smørrebrød og hvis du er til en større symfoni af lækker lokalt mad så kan du vælge en menu med forret, hovedret og dessert. Vores dygtige tjenere vil kunne rådgive dig med valg af vine som, så du vil opleve at Mad og Vin går op i en højere enhed. 
Hvis du ønsker at nyde maden derhjemme, så tilbyder Restaurant Løkken Badehotel, Take Away. Så står det dig frit for om maden nydes i sommerhuset eller på Løkken Strand. 

Mange af vores stamkunder kalder Restaurant Løkken Badehotel for den bedste Fiskerestaurant i Løkken. Hver dag har vi "Dagens Fisk" på tavlen. Det er forskelligt hvad det kan være, det afhænger både af hvad der er sæson for og ikke mindst hvad vores faste fiskeleverandør kan tilbyde af frisk fisk. 

Løkken er lig med frisk fisk. Med Vesterhavets brusen hører der sig frisk fisk og kølig vin til. Restaurant Løkken Badehotels mest solgte fiskeret er uden tvivl vores berømte Stjerneskud som både kan nydes til frokost og til aften. Vi har gennem flere år finjusteret den og dermed har den aldrig stået smukkere og mere lækker end nu, hvor den er anrettet på et stykke ristet surdejsbrød og ikke mindst pyntet med rigeligt af håndpillede rejer.  

Så hvis du er til en vaskeægte klassiker som et Stjerneskud, så bør du vælge den Fiskerestaurant i Løkken, nemlig Restaurant Løkken Badehotel, som næppe vil skuffe dig, og hvor anmeldelserne på bl.a. Tripadvisor giver fiskeretten topkarakterer.