Vores vine er tempereret i vinskabe

Ønsker De at bringe restvin med hjem, propper vi den gerne for Dem

Husets vin - Roc de Belame Chardonnay

Frankrig - Roc de Belame ligger mellem Carcassonne og Beiziers i Languedoc. Det sydlige klima, usædvanlige terroir og moderne vinificeringsteknikker, sikrer disse frugtagtige og elegante vine. Roc de Balame Chardonny er en behagelig vin med aromaer af hvide blomster og hvid frugt.
Sælges også i ½ fl. i karaffel, kr. 119,-
Sælges også i glas, kr. 65,-  

Kr. 229,-

Huset Anbefaler - Stellenhoek Sauvignon Blanc/Chardonnay

Sydafrika - Vinen er lys og klar, og dens volumen er smuk, når den pivoteres i glasset. På paletten er vinen rund, diskret og fløjlsblød med essenser af citrusfrugt, mens vinens aromaer henleder tankerne på honning, abrikos og fersken.
Sælges også i ½ fl. i karaffel, kr. 139,-
Sælges også i glas, kr. 75,-

Kr. 259,-

Ventoux Blanc

Frankrig - Druerne til denne vin afkøles efter de er plukket for at bevare deres farver og frugtrige aroma. Skøn hvidvin med dejlige citrusnotor og en smuk friskhed. En lys og elegant stil.

Kr. 279,-

Riesling Alsace J. Biecher

Frankrig - Riesling er tør, stilfuld og har en delikat frugtsmag. Dens udsøgte bouquet har nuancer, der undertiden er mineral- og blomsteragtige. Riesling er en af verdens bedste hvide druesorter en “gastronomisk” vin. 
Sælges også i glas, kr. 85,-

Kr. 319,-

Pinot Gris Alsace J. Biecher

Frankrig - Pinot Gris er en fyldig og kraftig hvidvin med en frugtagtig bouquet. En lang eftersmag med en let røget aroma og en duft af underskov. 

Kr. 319,-

Collina San Ponzio Langhe Chardonnay

Italien - Denne Chardonnay er rig og struktureret hvidvin med fremragende personlighed. Vinen er lysegul med grønlige nuancer, strålende, frisk og frugtagtig bouquet, en tør men samtidig fløjlsagtig smag.

Kr. 299,-

Endless River Sauvignon Blance

New Zealand - Rig og fyldig når den hvirles i glasset. Rige og bløde aromaer af pærer, ferskner, citrusfrugt og honning med en duft der kombinerer sødme og friskhed. Den fine boblende tekstur skaber en dejlig mineralitet.

Kr. 369,-