Vores vine er tempereret i vinskabe

Ønsker De at bringe restvin med hjem, propper vi den gerne for Dem

Husets vin - Stellenhoek Sauvignon Blanc/Chardonnay

Sydafrika - Vinen er lys og klar, og dens volumen er smuk, når den pivoteres i glasset. På paletten er vinen rund, diskret og fløjlsblød med essenser af citrusfrugt, mens vinens aromaer henleder tankerne på honning, abrikos og fersken.
Sælges også i ½ fl. i karaffel, kr. 119,-
Sælges også i glas, kr. 65,-

Kr. 229,-

Huset anbefaler - Magie d'une Terre Blanc, Cotes du Rhone

Frankrig - Stor fylde og kraftfuld smag, med flot halmgul farve med skrøbelige grønne nuancer, der karakteriserer denne vin.
Sælges også i ½ fl. i karaffel, kr. 139,-
Sælges også i glas, kr. 75,-  

Kr. 259,-

Riesling Alsace J. Biecher

Frankrig - Riesling er tør, stilfuld og har en delikat frugtsmag. Dens udsøgte bouquet har nuancer, der undertiden er mineral- og blomsteragtige. Riesling er en af verdens bedste hvide druesorter en “gastronomisk” vin. 
Sælges også i glas, kr. 79,-

Kr. 319,-

Pinot Gris Alsace J. Biecher

Frankrig - Pinot Gris er en fyldig og kraftig hvidvin med en frugtagtig bouquet. En lang eftersmag med en let røget aroma og en duft af underskov. 

Kr. 319,-

Cotes du saumon cuvee tradition

Frankrig - en frisk og frugtig hvidvin med den klassiske franske karakter. Aromaer med hints af blomster og eksotisk tvist af mango og ananas, der til sammen skaber en behagelig duft. .

Kr. 299,-

Grüner veltlinger

Østrig - på tungen optræder vinen med en ungdommelig charme, hvor vinens flotte frugtsyre giver en en lækker saftig stil. Frisk og sprød i duft med en kant af honningmelon og citrus. Slank og rank i munden med et pikant syrebid.

Kr. 339,-

Endless River Sauvignon Blance

New Zealand - Rig og fyldig når den hvirles i glasset. Rige og bløde aromaer af pærer, ferskner, citrusfrugt og honning med en duft der kombinerer sødme og friskhed. Den fine boblende tekstur skaber en dejlig mineralitet.

Kr. 369,-