Delaforce Porto Ruby

Bouqueten er flydig og frugtfuld, smagen er blød og meget behagelig. Portvin i denne ruby har en gennemsnitsalder på 10 år.
5 cl.   

Kr. 35,-

Delaforce hans Eminence tawny port 10 års

Skøn portvin. Med en karakteristisk, fantastisk karakter. Den minder om rosiner, jordbærsyltetøj, daterer karamel og mandler. Karakteristisk elegance og rigdom, dejlig balance og ædel finish.
5 cl.  

Kr. 59,-

Delaforce corte vintage 1995

Intens kulør med begyndende farveskift fra dybrød til klar kulør, der vidner om svesker, søde rosiner og små chokolade noter, indsmigrende og appetitvækkende. Smagen er stadig overraskende ungdommelig og frugtfuld, men dog også domineret af fede svesker med flot underliggende tannin, chokolade og lang kraftig eftersmag.
5 cl.  

Kr. 69,-

Delaforce curius and ancient 20 års


5 cl. Denne usædvanlige, kultagtige 20 år gamle tawny, er en af de mest karakteristiske og uforlignelige af alle portvinsblandinger. Curious and ancient er lagret over to årtier på fade af egetræ, og dens eksotiske komplekse duft vidner om Deleforce's ry som mester i portvinsblandinger.  

Kr. 89,-

Delaforce White

Delaforce har lavet denne specielle stil af hvid portvin, afdæmpet farve og medium sødme. Giver behagelig frugtfuld bouquet, der er typisk for portvine. Den er hovedsagelig glas produceret af Malvasia Fina og Rabigato druer. Dette er en af de mest kendte hvide portvine på markedet.
5 cl. 

Kr. 35,-