Vores vine er tempereret i vinskabe

Ønsker De at bringe restvin med hjem, propper vi den gerne for Dem

Husets vin - Galodoro Tinto

Portugal - Dyb mørkerød farve og en herlig frugtpræget duft, der på grund af druesammensætningen af flere portugisiske druer godt kan minde lidt om portvin. Smagen er overvældende blød frugtrig og karakterfuld, hvilket gør den til allround rødvin som de fleste vil sætte pris på.
Sælges også i ½ fl. i karaffel, kr. 119,-
Sælges også i glas, kr. 65,-

Kr. 229,-

Huset anbefaler - Ventoux Rouge

Frankrig - denne Ventoux har en skøn duft med antydninger af modne røde frugter og gode krydderier. intens, behagelig og fin krydret smag, med en lang og behagelig eftersmag.
Sælges også i ½ fl. i karaffel, kr. 139,-
Sælges også i glas, kr. 75,-

Kr. 259,-

Bellflower Zinfandel Organic wine

Californien – En meget dejlig rødvin på økodruer. Det er en vin med en god struktur, bløde tanniner og en bred druesmag. Dertil en charmerende, lille sødme, som mange vil være glade for.
Sælges også i glas, kr. 79,-

Kr. 279,-

Collina San Ponzio - Barbera d´Alba Bric dei Pittatori

Italien - Barbera er højdepunktet i Langhe. Denne vin præsenterer en intens rubinrød farve som ung vin, og tendens til granatrød med aldring. Frugtagtig aroma der minder om brombær, blomme og bær. Smagen er tør, harmonisk og med god garvesyre struktur.

Kr. 319,-

Zecci Ripasso

Italien - Vinen er elegant, smagsfuld og fyldig, men stadig rund og blød i munden. Man fornemmer noter af mørk frugt, blommer og en smule egefade.

Kr. 369,-

Byington Pinot Noir Santa Cruz

Californien USA - Denne dobbelte guldvinder fra San Francisco cronicle Wine, byder på en masse af kirsebær, granatæble og blomme i bougueten. 11 måneder på franske egetræsfade giver den er lækkert stref af vanilje samt en lang og velstruktureret eftersmag.

Kr. 399,-

Amarone DeCanal Della Valpolicella

Italien - Druerene til denne Amarone er tørret i 4 måneder inden den presses, herefter er vinen lagret på fade i 18 måneder. Farven er dyd rød med en intens bouqet. Rig, fyldig og afrundet smag med skønne hint af mørke bær. En fin, lang og kompleks eftersmag.

Kr. 449-