Vores vine er tempereret i vinskabe

Ønsker De at bringe restvin med hjem, propper vi den gerne for Dem

Husets vin - Stellenhoek, Carbernet Sauvignon/Shiraz

Sydafrika - Vinens ungdommelige facetter er domineret af sol- og blåbær. Enkelte toner af modenhed giver sig også til kende i form af kardemomme, træ og røgede aromaer, som er elegant harmonerende med frugtigheden. .
Sælges også i ½ fl. i karaffel, kr. 119,-
Sælges også i glas, kr. 65,-

Kr. 239,-

Huset anbefaler - Magie dúne Terre Rouge, Cotes du Rohne

Frankrig - denne vin har en stærk og karakterfuld farve med violette nuancer. Dejlig frugt i næsen med hint af kirsebær, blåbær, brombær og let peber.
Sælges også i ½ fl. i karaffel, kr. 139,-
Sælges også i glas, kr. 75,-

Kr. 259,-

Bellflower Zinfandel Organic wine

Californien – En meget dejlig rødvin på økodruer. Det er en vin med en god struktur, bløde tanniner og en bred druesmag. Dertil en charmerende, lille sødme, som mange vil være glade for.
Sælges også i glas, kr. 79,-

Kr. 279,-

Cotes du Rhone – Domaine De L'Harmas

Frankrig – Denne skønne kraftige Cotes du Rhone har en dyb mørkerød farve, intens og kompleks duft med nuancer af lakrids, peberfrugt og krydrede solbær. Smagen er rund og frugtrig med fede, afrundede tanniner. 

Kr. 299,-

High Kick by Fredrik Eklund

Italien - High Kick Red er en fyldig rødvin med generøse noter af kirsebær, brombær, urter og chokolade

Kr. 329,-

Ripasso Pasqua Superiore

Italien - Vinen er meget fyldig med strejf af kirsebær, en lang eftersmag, samt noter af aromaer der kendetegner vinens lagering på fade.

Kr. 369,-

Casalobos

Spanien – du vil opleve en intens duft af frugt, lakrids og en smule eg, selve smagen er blød med en fylde af mørke bær, strejf af chokolade og tobak, med en fin lang blød eftersmag.

Kr. 389,-

Pinot Noir District 7

USA - Farven er lys rubinrød med masser af hindbær og jordbær i duften. Den Parfumerede smag af kirsebær kombineret med en smule mineralitet og lette undertoner af vanilje fra fadlagringen, giver en uimodståelig fornemmelse i munden-

Kr. 399,-