Stjerneskud

Stegt og dampet rødspættefilet på ristet surdejsbrød. Anrettes med håndpillede rejer, asparges og varmrøget laks. (G) (L)    

Kr. 149,-

Stort stjerneskud

To stegte og en dampet rødspættefilet på ristet surdejsbrød. Anrettes med håndpillede rejer, asparges og varmrøget laks. (G) (L)  

Kr. 189,-

Pariserbøf

Hakkebøf stegt på surdejsbrød. Hertil capers, høvlet peberrod, rødbeder, rå løg og æggeblomme. (G) (L)   

Kr. 139,-

Biksemad

Serveret med økologisk spejlæg, husets rødbeder, rugbrød samt økologisk smør. (G) (L)

Kr. 119,-

Omelet

Af økologisk æg med skinke. Serveres med salat, syltede rødløg, rugbrød samt økologisk smør. (G) (L)

Kr. 129,-

Cæcarsalat

Romainesalat med aioli, Vesterhavsost og croutons, serveres med sortiment af brød samt økologisk smør. (V) (G) (L) Tilkøb: Varmrøget laks eller kyllingebryst 50 kr.

Kr. 109,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger fra Limfjorden

Serveres med pommes frites og aioli. (G)

Kr. 149,-

Frokosttallerken

Stegt rødspættefilet med håndpillede rejer og mayonnaise, Roast beef af kalvefilet med hjemmerørt remoulade, peberrod., 2 slags ost med marmelade. Serveres med sortiment af brød, kiks samt økologisk smør. (G)

Kr. 179,-