MÅNEDENS MENU 

Som supplement til vores á la carte Menukort har vi Månedens Menu. Det er et legerum for vores dygtige kokke og elever, hvor de tryller med sæsonens bedste råvarer.​​

 

KLASSISK JULEMENU:

(Serveres fra d. 18/11-28/12)

  

Forret:

2 slags sild med karrysalat

samt rugbrød og smør

 

Hovedret:

Grønlangkål, sylte, stegt medister, hamburgerryg, brunede kartofler, sennep og syltede rødbeder

 

 

Dessert:

2 slags ost med kiks og druer
eller 
Risalamande med kirsebærsauce 


 

2 retter 249,- 

3 retter 269,- 

 

Vores dygtige kokke og lærlinge giver flere gange om året, deres bud på Månedens Menu. Det er en 3-retters Menu der primært er sammensat ud fra sæsonens råvarer. Det er en Menu der bestemt er værd at prøve. Vores dygtige tjenere vil være behjælpelige med at finde de vine der bedst understøtter Menuen. Restaurant Løkken Badehotels vinmand gennem rigtig mange år, Steve, har sammen med vores Restaurantchef, Mathias, sammensat et yderst lækkert vinkort. 

Så hvis du blot ønsket at nyde et lækkert glas vin i Løkken, så kom endeligt indenfor, og hvis du er til de lidt stærkere drikkevarer, som kulørte drinks eller blot klassiske drinks, så har vi også et virkeligt lækkert drinkskort. Her vil du bl.a. finde alt fra vores berømte Aperol Spritz, en italiensk vinbaseret cocktail, lavet på Prosecco, til en lækker Gin og Tonic med havtornbær i.