MÅNEDENS MENU 

Som supplement til vores á la carte Menukort har vi Månedens Menu. Det er et legerum for vores dygtige kokke og elever, hvor de tryller med sæsonens bedste råvarer.​​

 

Efterårsmenu:

(serveres fra d. 11/10-17/11)

  

Forret:

Rørt tatar
Severet med urter, grøn mayonnaise samt brød og smør 


Hovedret:

Stegt havtaskekæbe
Serveret med syltede svampe, sprød grønkål samt rosenkål hertil skilt sauce samt kartofler vendt i smør og dild

  

Dessert:

Chokolademousse
Serveret med brændt hvid chokolade samt rørt fløde


2 retter 299,- 

3 retter 329,- 

 

Vores dygtige kokke og lærlinge giver flere gange om året, deres bud på Månedens Menu. Det er en 3-retters Menu der primært er sammensat ud fra sæsonens råvarer. Det er en Menu der bestemt er værd at prøve. Vores dygtige tjenere vil være behjælpelige med at finde de vine der bedst understøtter Menuen. Restaurant Løkken Badehotels vinmand gennem rigtig mange år, Steve, har sammen med vores Restaurantchef, Mathias, sammensat et yderst lækkert vinkort. 

Så hvis du blot ønsket at nyde et lækkert glas vin i Løkken, så kom endeligt indenfor, og hvis du er til de lidt stærkere drikkevarer, som kulørte drinks eller blot klassiske drinks, så har vi også et virkeligt lækkert drinkskort. Her vil du bl.a. finde alt fra vores berømte Aperol Spritz, en italiensk vinbaseret cocktail, lavet på Prosecco, til en lækker Gin og Tonic med havtornbær i.