Som supplement til vores ala carte menukort har vi månedens menu. Det er et legerum for vores dygtige kokke og elever, hvor de tryller med sæsonens bedste råvarer.​​
 

Forårs menu


1. marts – 11. april

 

Svamperisotto med vesterhavsost

 

Grillet kalvefilet med smørstegte gulerødder,

sauce sharon, Pommes Anna

Grov salat med mormors dressing

 

Chokolademousse med

krystalliseret chokolade og rørt fløde

2 retter 299,-
​3 retter 329,-
 


Forsommer menu


12. april – 16. maj

 

Røget hellefisk med grøn mayonnaise og syltede løg

Serveret med brød samt smør fra Ingstrup

 
Fasan

Pommes rösti, rødvinssauce, ølbrasieret fennilke, gulerodspure

 

Karmelfromage med flødeskum

 

Sensommer menu


1. september – 9. oktober

 

Jordskokkesuppe

Æble, perlebyg og skinke

Brød samt smør fra Ingstrup

 

Perlehøne a la danoise

Rabarberkompot, syltede agurker, nye kartofler og skysauce

 

Kransekage, chokoladeganece med solbær samt friske bær
 

Efterårsmenu


11 oktober – 9 november

 

Rillette af gris med æblekompot og syltede blommer

Brød samt Ingstrup smør

 

Sprød braiseret gris

Svampe, grov mos, syltede æbler og bagt bede

 

Langtidsstegt bacon

Hvid chokoladecreme, timian og æblesorbet

​Julemenu


11. november – 30. december

 

Røget andebryst, akaciedressing og nødder

Brød samt smør fra Ingstrup

 

Black and white

Kalvemørbrad og svinemørbrad

Rødvinssauce og champinon ala creme

Rodfrugter og kartoffelgratin

 

Ostetallerken med kvædekompot og knækbrød