KLASSISK JULEMENU:​

(Serveres fra d. 18/11-28/12)

 

FORRET:
2 slags sild med karrysalat samt rugbrød og smør 


HOVEDRET:
Grønlangkål, sylte, stegt medister, hamburgerryg, brunede kartofler, sennep og syltede rødbeder

DESSERT:
2 slags ost med kiks og druer
eller
Risalamande med kirsebærsauce 

 

2 retter kr. 249,-

3 retter kr. 269,- 


    ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨


FROKOST JULEPLATTE:

(Serveres fra d. 18/11-28/12)

Marineret sild 
med karrysalat og æg 

Håndpillede rejer 
med mayonnaise og citron 

Frikadeller 
med syltede agurker og rødkål 

Serveres med brød og smør 

Risalamande med kirsebærsauce
  

199 kr. pr. platte