Forretter

Alle forretter serveres med brød og smør
(min. 10 personer)
 
Pestogratineret jomfruhummerhaler (+30 kr.)
Butterdejsskal med høns i asparges
Torsk an Bellevue (+10 kr.)
Tunmousse med rejer og sauce verte
Honningbagt koldrøget laks med sprød kål
Årstidens cremet suppe med grøn olie
Varmrøget laks med urte mayonnaise (vælg mellem neutral, peber eller mandel)
Laksetotillia med rejer og sauce verte
Fisketimbale med dildmayonnaise og rejer
Honningmelon med serrano
Røget andebryst med akaciedressing
Stegt torsk på bund af flødestuvet spinat
Rejecocktail med håndpillede rejer og skaldyrsdressing (+10 kr.)
Skaldyrssalat i urtedressing
Røget unghanebryst m. årstidens grønt
Bruschetta med tomat, rødløg, basilikum og tigerrejer (+20 kr.)
Kammuslinger på puré med brunet smør ( +20 kr.)
Kartoffel/porre suppe med chips
Ærtesuppe med sæsonens dampet fisk ( +10kr.)
Charcuteri tallerken med pølser og skinke  
 
 
 
Hovedretter
Gammeldags oksesteg, med kogte kartofler, glaserede perleløg, gulerødder,
flødesovs, tyttebær, syltede agurker og bønner
Helstegt oksefilet med årstidens grønt, pommes rösti og rødvinssauce (+10 kr.)
Helstegt krondyrsfilet med brunede og kogte kartofler, vildtsauce, waldorfsalat, ristede druer og valnødder samt tyttebær og syltede agurker (+70 kr.)
Marineret lammefilet med årstidens grønt, pommes anna og romarinsglaze (+40 kr.)
Stegt hvid fisk med årstidens grønt, kogte kartofler og sauce nage (+10 kr.)
Rosastegt andebryst/confiteret andelår, med grov mos, årstidens grønt og sauce orange
Kogt hamburgerryg med hasselbagte kartofler, dampet grønt og sauce bearnaise
Gl. dags flæskesteg med brunede og kogte kartofler, brun sovs, rødkål, chips, ½ æble med gele og syltede agurker
Svinekam stegt som vildt, brunede og kogte kartofler, vildtsovs, pommes paille, tyttebær og waldorfsalat
Marineret oksemørbrad med smørstegte kartofler, årstidens grønt og okseglaze (+20 kr.)
Perlehønebryst med årstidens grønt, urtestegte kartofler og hønse skysovs
Fasan m. stegt bryst og confiteret lår, årstidens grønt, urtestegte kartofler og hvidvinssauce
Grillet laks med årstidens grønt, limesauce og kogte kartofler (+10 kr.)
Risotto med årstidens grønt, dampet filet af fisk og urter
Helstegt kalvefilet med årstidens grønt, sauce sharon og kartoffeltårn
Marineret kalvefilet med årstidens grønt, rødvinssauce og urtestegte kartofler
Kalvefilet stegt som vildt med brunede og kogte kartofler, vildtsauce, waldorfsalat, ristede druer og valnødder samt tyttebær og syltede agurker
 
 
 
 
 
Dessert
Brownie med is og frugt (+20 kr.)
Chokoladekage med 2 slags is og frugt (+10 kr)
Blødende chokolade muffin med is og frugt
Gatheau Marcel med sorbet og frugt (+20)
Trefarvet islagkage med bær og flødeskum
Creme brulé
Frugtsalat med råcreme
Frugttærte med cremefraiche
Fromage (citron, kærnemælk eller solbær)
Citrontærte med marengs
Chokolademousse med flødeskum
Baked Alaska (+10 kr.)
Årtidens trifli

                                                                                                                                                                             
Vælg 1 hovedret 219 kr. pr. person
2 retter (forret/hovedret eller hovedret/dessert) frit valg 279 kr. pr. person
3 retter frit valg 339 kr. pr. person
Husets vine, øl og vand ad libitum under maden inkl. et glas dessertvin, 229 kr. pr. person
Special vine valgt ud fra menuen, øl og vand ad libitum under maden inkl. et glas dessertvin, 299 kr. pr. person