På 15. år byder Michael Larsen velkommen til Restaurant Løkken Badehotel. Michael havde, før sin overtagelse af restauranten, 15 års erfaring som køkkenchef. Du kan møde Michael i restauranten sammen med sin stab af smilende og kompetente tjenere, som altid er klar til at tage imod dig.

I køkkenet agerer vores hold af dygtige kokke og elever. De sætter en stor ære i, at vores mad er tilberedt af friske lokale råvarer af høj kvalitet. Lige udenfor døren har vi det store skattekammer med fisk, og i klitten er der havtorn. I Vildmosen vokser de skønneste kartofler, og vi anvender så vidt muligt lokale grøntsager i sæsonen.

Restaurant Løkken Badehotel har egen bigård, og det summer af aktivitet med at producere honning om sommeren. Honningen kan du blandt andet smage sammen med oste fra Sønderhaven Gårdmejeri og Ingstrup Mejeri.

 

”God Servering til Moderate Priser”

 

Alle vores lækre retter fra menukortet kan laves som Take Away. Vi leverer desuden mad ud af huset til selskaber på 10 – 1000 personer. Du kan finde inspiration til menuer på vores hjemmeside og vi sammensætter selvfølgelig en menu til dig, lige som du ønsker.

 

”Kraftigt Bølgeslag – umærkelig Ebbe og Flod”

 

På Restaurant Løkken Badehotel får du en autentisk oplevelse af traditionel dansk mad tilberedt så vidt muligt af lokale råvarer og et sprøjt af Vesterhav serveret i historiefortællende omgivelser.