Frokostmenu

  • Stjerneskud
    Kr. 179,-
    Stegt og dampet rødspættefilet på ristet surdejsbrød. Anrettes med håndpillede rejer, asparges og koldrøget laks. (G) (L)
  • Stort Stjerneskud
    Kr. 209,-
    To stegte og en dampet rødspættefilet på ristet surdejsbrød. Anrettes med håndpillede rejer, asparges og koldrøget laks. (G) (L)
  • Pariserbøf
    Kr. 169,-
    Hakkebøf stegt på surdejsbrød. Hertil capers, høvlet peberrod, rødbeder, rå løg og pasteuriseret æggeblomme. (G) (L)
  • Biksemad
    Kr. 149,-
    Serveret med økologisk spejlæg, Husets rødbeder, rugbrød samt økologisk smør. (G) (L)
  • Omelet
    Kr. 159,-
    Af økologiske æg. Serveres med chorizo, kartofler, Vesterhavsost, salat, rugbrød samt økologisk smør. (G) (L)
  • Cæcarsalat
    Kr. 109,-
    Hjertesalat med croutons, aioli og Vesterhavsost. Serveres med brød samt økologisk smør. (V) (G) (L) Tilkøb: Koldrøget laks eller kyllingebryst 50 kr.
  • Hvidvinsdampede blåmuslinger fra Limfjorden
    Kr. 159,-
    Serveres med Pommes Frites og aioli. (G)
  • Frokostplatte
    Kr. 199,-
    Rødspættefilet med remoulade, håndskåret kalvefilet med svampemayo, 2 slags ost med marmelade. Serveres med brød, kiks samt økologisk smør. (G)

Smørrebrød

  • Rejemad med håndpillede rejer
    Kr. 159,-
    Serveres på ristet surdejsbrød med asparges og mayonnaise. (G) (L)
  • To stykker med sild
    Kr. 119,-
    En med cremefraiche og rødløg. Den anden med urter. (G)
  • Friteret fiskefilet af rødspættefilet
    Kr. 129,-
    Serveres med håndpillede rejer, asparges, hjemmerørt remoulade, rugbrød samt økologisk smør. (G) (L)
  • Rørt Tatar af oksemørbrad
    Kr. 139,-
    Serveres med rå pasteuriseret æggeblomme, capers, cornichoner, grov sennep samt løg. Serveret med rugbrød samt økologisk smør. (L)
  • Hakkebøf
    Kr. 139,-
    Severes med bløde og sprøde løg, økologisk spejlæg, syltede agurker, Husets rødbeder og rugbrød samt økologisk smør. (G)

Børneretter

  • Pommes Frites
    Kr. 65,-
    Pommes Frites serveres med ketchup, hjemmerørt remoulade og grøntsagssnacks. (L)
  • Røde pølser
    Kr. 85,-
    Røde pølser serveres med Pommes Frites, ketchup, hjemmerørt remoulade og grøntsagssnacks.
  • Fiskefilet
    Kr. 95,-
    Fiskefilet af rødspætte serveres med Pommes Frites, ketchup, hjemmerørt remoulade og grøntsagssnacks. (L)
  • Burger
    Kr. 99,-
    Hjemmelavet burger med øko bolle, serveres med Pommes Frites, ketchup, hjemmerørt remoulade og grøntsagssnacks. (G) (V) (VG) (L)
  • Kyllingenuggets
    Kr. 89,-
    Paneret kylling med Pommes Frites, ketchup, hjemmerørt remoulade og grøntsagssnacks.
  • Pasta bolognese
    Kr. 75,-
    Pasta med kødsovs
  • Pizza
    Kr. 85,-
    Pizza med skinke eller pepperoni serveres med grøntsagssnacks. (V)
  • Børneis
    Kr. 55,-
    Is med chokoladesauce
  • Børnepandekage
    Kr. 59,-
    Serveres med is

Månedens Menu

Som supplement til vores á la carte Menukort har vi Månedens Menu. Det er et legerum for vores dygtige kokke og elever, hvor de tryller med sæsonens bedste råvarer.​​

SENSOMMER MENU:

(1/9-9/10)

FORRET:

Blomkålssuppe med ristet chorizo og gulerods crudite samt brød og smør

HOVEDRET:

Skindstegt kulmule 

med aspargeskartofler, sommergrønt og Sauce Blanquette med persille

DESSERT:

Pære Belle Helene

Syltet pære med chokoladesauce og vanileis

2 RETTER 319,-

3 RETTER 339,-

Vores dygtige kokke og lærlinge giver flere gange om året, deres bud på Månedens Menu. Det er en 3-retters Menu der primært er sammensat ud fra sæsonens råvarer. Det er en Menu der bestemt er værd at prøve. Vores dygtige tjenere vil være behjælpelige med at finde de vine der bedst understøtter Menuen. Restaurant Løkken Badehotels vinmand gennem rigtig mange år, Steve, har sammen med Michael sammensat et yderst lækkert vinkort. 

Så hvis du blot ønsker at nyde et lækkert glas vin i Løkken, så kom endelig indenfor, og hvis du er til de lidt stærkere drikkevarer, som kulørte drinks eller blot klassiske drinks, så har vi også et virkeligt lækkert drinkskort. Her vil du bl.a. finde alt fra vores berømte Aperol Spritz, en italiensk vinbaseret cocktail, lavet på Prosecco, til en lækker Gin og Tonic med havtornbær i. 

Køkkenchefen Anbefaler

Rejecocktail

Håndpillede rejer med grønne asparges og rød dressing. Serveres med brød samt økologisk smør.

Ribeye

Ribeye af Dansk kødkvæg (min. 220 g.) Serveres med årstidens grønt, bagt kartoffel samt enten Sauce Bearnaise eller Sauce Poivre (pebersauce).

2 RETTER
339,-

Vores dygtige Køkkenchef, Heine, har sammen med resten af køkkenpersonalet givet sit bud på “Køkkenchefen anbefaler”. Disse to retter komplementerer hinanden rigtig flot, og det er bl.a. disse to retter der er blandt vores meste solgte retter på Menukortet. Så hvis du er i tvivl en dag hvad du bør vælge af spændende og skønne retter/menuer, så bør du springe ud i denne

Forretter

  • Dagens Suppe
    Kr. 99,-
    Serveres med brød samt økologisk smør. (spørg betjening)
  • Rejecocktail
    Kr. 109,-
    Håndpillede rejer med grønne asparges og rød dressing. Serveres med brød samt økolgisk smør.
  • Falaffel eller Pulled Pork Bowl
    Kr. 109,-
    Som hovedret: 159,- Serveres med spidskål, chili, babysalat, syltede rødløg, edamame bønner og ristet sesam. Serveres med brød samt økolgisk smør. (V)
  • Koldrøget Laks
    Kr. 109,-
    Serveres med rygeostcreme, agurk og rugbrødscrumble samt brød og smør. (G) (L)
  • Hvidvinsdampede Blåmuslinger
    Kr. 189,-
    Fra Limfjorden. Serveres med Pommes Frites med aioli. (G)
  • Carpaccio
    Kr. 139,-
    Med basilikumpesto, ristede nødder, Grana Padano ost. Serveres med brød samt økolgisk smør. (G) (V) (VG)

Hovedretter

  • Tilkøb:
    Kr.
    Salat 29,- Sauce 25,- Bagekartoffel 25,- Pommes Frites 52,-
  • Ribeye (min. 220 g.)
    Kr. 289,-
    Opgradering: Oksemørbrad (220 g) af dansk kødkvæg + 40,- Ribeye af Dansk kødkvæg. Serveres årstidens grønt, bagekartoffel samt Sauce Poivre (pebersauce) eller Sauce Bearnaise (G)
  • Herrregårdsbøf af hakket oksekød
    Kr. 219,-
    Serveres med Pommes Frites, ærter, varieret sprød salat og Sauce Bearnaise (G)
  • Wienerschnitzel, skåret af kalvefilet
    Kr. 239,-
    Serveres med brasede kartofler, surt, ærter og smørsauce samt wienerdreng.
  • Pasta Aglio e Olio
    Kr. 199,-
    Pasta med chili, hvidløg, cherrytomater, bacon, løg, ristede svampe og ekstra Jomfruolivenolie. Toppet med frisk persille samt revet Vesterhavsost (V) (VG) (L)
  • Husets Burger
    Kr. 229,-
    Rustik bolle med hakkebøf (min. 250 g.), bacon, Monterey Jack ost, salat, tomat, aioli og syltede rødløg. Serveres med Pommes Frites, mayonnaise samt ketchup (G) (L) (VG) (V)
  • Falaffel eller Pulled Pork Bowl
    Kr. 109,-
    Serveres med spidskål, chili, babysalat, syltede rødløg, edamamebønner og ristet sesam. Serveres med brød samt økologisk smør. (V)

Fiskeretter

  • Hel Pandestegt Rødspætte
    Kr. 259,-
    Serveres med hvide kartofler, tyttebær og smørsauce (G) (L)
  • Dagens Lokale friske fangst
    Kr. 279,-
    (Spørg betjeningen)
  • Stort Stjerneskud
    Kr. 209,-
    To stegte og en dampet rødspættefilet på ristet surdejsbrød. Anrettes med håndpillede rejer, asparges og koldrøget laks (G) (L)
  • Friterede Rødspættefiletter
    Kr. 189,-
    Serveres med Pommes Frites, salat og hjemmerørt remoulade (L)

Desserter

  • Bagt Camembert
    Kr. 99,-
    Med hvidløg, chili og dertil råsyltede bær. Serveres med ristet brød. Rigeligt til en nok til to.
  • Jordbær med Creme Anglaise
    Kr. 109-
  • Coupe Danmark
    Kr. 89,-
    Vaniljeis med flødeskum samt chokoladesauce.
  • Badehotellets Islagkage
    Kr. 89,-
    Med sukkersyltede bær og rørt fløde. (G) (V)
  • Pandekager med Vaniljeis
    Kr. 99,-

Kager

  • Lagkage
    Kr. 39,-
  • Kransekage Petit Four
    Kr. 35,-
    (G)
  • Gammeldags Æblekage med fløde
    Kr. 42,-
  • Dagens kage
    Kr. 39,-
    (spørg betjeningen)
  • Kaffe med Dagens tærte eller Lagkage
    Kr. 55,-

Lørdags Brunchbuffet

Lørdag fra kl. 10.00-13.00 

2 slags brunchpølser
Økologisk røræg
Dagens 3 slags pålæg
Dagens røget fisk med rygeostcreme
Leverpostej med ristede svampe og sprød skinke
Brunch Pandekager med sirup
Frugt
Skiveost fra Ingstrup Mejeri
3 slags danske oste
2 slags marmelade
Dansk Honning
Tørrede frugt og nødder
Müsli
Grøntsagssnacks
Syltede agurker og rødløg
Dagens salat
Græsk yoghurt
Økologisk smør
Dagens kage, Wienerbrød samt Pain au Chocolat
Blandet morgenbrød og rundstykker
Æble  -og appelsinjuice
Kaffe og te

159 kr. pr. person

Tilkøb bobler 20 kr. pr. glas

(Børn under 12 år 89 kr. Børn under 3 år gratis)

Hos Restaurant Løkken Badehotel finder du Løkkens bedste Brunchbuffet. Vi går højt op i kvalitet, og leder gerne længe efter de helt perfekte råvarer. F.eks. er valg af oste faldet på det lokale Ingstrup Mejeri. Det lækre rugbrød og forskellige slags brød er nybagt og lige taget ud af ovnen når det anrettes på buffeten.

Søndags Kaffe og Kagebord

Hver søndag fra kl. 14.30-17.00

Stor kagebordsbuffet med op til 20 forskellige slags kager

INDEHOLDER BLANDT ANDET:
Boller m/smør
Skærekager
Lagkage
Rugbrødslagkage
Romkugler
Gl. dags æblekage
Trifli
Hindbærsnitter
osv.

109 kr. inkl. kaffe/te

Gerne forudbestilling dagen før pga. begrænset pladser!

Restaurant Løkken Badehotel har en fast tradition om søndagen fra kl. 14.30-17.00 (dog ikke i juni, juli og august måned), tilbydes der “Søndags Kaffe og Kagebord”. Hvad er bedre efter en frisk gåtur ved stranden i Løkken, at afslutte med et kæmpe overdådigt Kaffe og Kagebord. Kaffen er nybrygget og dampende varm, og alle de smukke dekorerede kager står og frister side om side. Løkkens bedste kaffe fås her, Michael insisterer på at servere den nybryggede kaffe i små termokander. Der findes hvis ikke ret mange Kaffe og Kagesteder i Løkken by og omegn, hvor kaffen serveres i små fine termokander. Så hvis du er til desserter, søde sager, nybagte kager og rigeligt af det hele, så må du ikke snyde dig selv for denne en oplevelse. 

Menukort Restaurant Løkken Badehotel

Hvis du leder efter et godt spisested i og omkring Løkken, og hvis du sætter stor pris på ærlig mad lavet med lokale råvarer, så har du fundet det helt rigtige sted. Restaurant Løkken Badehotel er indbegrebet af en rigtig familie restaurant, og vi får dagligt frisk fisk leveret. Vi har alt hvad hjertet begærer – bl.a. Månedens Menu, Klassiske Frokostretter, Klassisk smørrebrød og hvis du er til en større symfoni af lækker lokalt mad så kan du vælge en menu med forret, hovedret og dessert. Vores dygtige tjenere vil kunne rådgive dig med valg af vine som, vil få din Menu til at gå op i en højere enhed. 
Hvis du ønsker at nyde maden derhjemme, så tilbyder Restaurant Løkken Badehotel, Take Away. Så kan du frit være hvor maden skal nydes. 

Mange af vores stamkunder kalder Restaurant Løkken Badehotel for den bedste Fiskerestaurant i Løkken. Hver dag har vi “Dagens Fisk” på tavlen. Det er forskelligt hvad det kan være, det afhænger både af hvad der er sæson for og ikke mindst hvad vores faste fiskeleverandør kan tilbyde af frisk fisk. 

Løkken er lig med frisk fisk. Med Vesterhavets brusen hører der sig frisk fisk og kølig vin til. Restaurant Løkken Badehotels mest solgte fiskeret er uden tvivl vores berømte Stjerneskud, som både kan nydes til frokost og til aften. Vi har gennem flere år finjusteret Stjerneskudet og dermed har det aldrig stået smukkere og mere lækkert end nu, hvor det er anrettet på et stykke ristet surdejsbrød og ikke mindst pyntet med rigeligt af håndpillede rejer.  

Så hvis du er til en vaskeægte klassiker som et Stjerneskud, så bør du vælge den Fiskerestaurant i Løkken, nemlig Restaurant Løkken Badehotel, som næppe vil skuffe dig, og hvor anmeldelserne på bl.a. Tripadvisor giver fiskeretten topkarakterer.