Fest til fast pris nummer 1:
Reception:
3 slags trekantssandwich med (æggesalat, skinkesalat, rejesalat eller tunsalat)
3 slags mini burgere med (pulled okse/svin eller kalkun, hakkebøf eller sprød kylling)
5 slags små grovboller med pålæg
Bryllupskage med mousserende vin
Forret (alle forretter serveres med brød og smør):
Koldrøget laks med salat, pesto og aioli
Rejecocktail med skaldyrsdressing
Carpaccio med pesto og balsamicocreme
Torsk en Bellevue med rejer
Røget dyrekølle med æggestand og svampemayonnaise
Hovedret (alle hovedretter servereres med årstidens grønt):
Perlehønebryst med hønsesky og Pommes Fondant
Helstegt kalvefilet med rødvinssauce og urtestegte kartofler
Ovnbagt torkefilet, flødelegeret fiskesauce og kartofler vendt i dild og smør
Grillet lammemørbrad med rosmaringlaze og nøddekroketter
Helstegt oksefilet med svampesauce og kartoffeltårn
Dessert:
Brownie med flødeis eller sorbet samt bær
Crepes Suzette med vaniljeparfait
Panna Cotta med sorbet
Chokolademousse med fløde, sprødt og bær
Cheesecake med frugt og sorbet
Kaffe/te samt småkager og chokolade
Natmad vælg blandt Aftenbuffet
Pris 589 kr. pr. person uden reception og bryllupskage
Pris 689 kr. pr. person inkl. kaffe og mousserende vin til bryllupskagen
Pris 1059 kr. pr. person inkl. øl, vand og Husets vine (til og med kaffe)
Priserne er inkl. duge, servietter, lys og blomster efter Jeres ønsker
Fest til fast pris nummer 2:
Reception:
3 små tapas med f.eks. (rejecocktail, laks på blinis, dyrekølle eller fisketimbale)
Tapasfad med charcuteri, oste og tilbehør
3 slags mini croissant med f.eks. (rejesalat, tunsalat, hønsesalat eller skinkesalat)
Bryllupskage med mousserende vin
Forret (alle forretter serveres med brød og smør):
Stegt hvid fisk med Sauce Blanpuette
Laksefarseret rødtunge med Sauve Vin Blanc og hel jomfruhummer
Terrin på gris med sylt og sennepsdressing
Koldrøget hellefisk med urtedressing og sprøde salataer
Kyllingeroulade med sprødt og urtemayonnaise
Mellemret:
Friteret kalvebrissel med Sauce Tartare
Risotto med årstidens grønt
Jomfruhummerbisque med jomfruhummerhaler
Braiseret svinekæbe med årstidens tilbehør
Dampet pighvar med puré og urter
Hovedret (alle hovedretter serveres med årstidens grønt):
Urtestegt lammekrone, rosmarins glaze og Pommes Anna
Beef Wellington, portvinssauce og kartoffeltårn
Hvidløgsmarineret kalvemørbrad, rødvinssauce og urtestegte katofler
Farseret vagtel i rede af Pommes Paille og vildtsauce
Sæsonens stegte filet af hvid fisk med kartofler vendt i urter og smør samt Sauce Hollandaise
Dessert:
Pære Belle Helene med is og chokoladesauce
Gateau Marcel med sorbet
Citrontærte med marengs
Københavnerstang
Ostetallerken med 4 forskellige oste
Kaffe/te samt småkager og chokolade
Natmad vælg blandt Aftenbuffet