Fest til fast pris nummer 1:

Reception:

3 slags trekantssandwich med (æggesalat, skinkesalat, rejesalat eller tunsalat)

3 slags mini burgere med (pulled okse/svin eller kalkun, hakkebøf eller sprød kylling)

5 slags små grovboller med pålæg 

Bryllupskage med mousserende vin 

Forret (alle forretter serveres med brød og smør):

Koldrøget laks med salat, pesto og aioli

Rejecocktail med skaldyrsdressing 

Carpaccio med pesto og balsamicocreme

Torsk en Bellevue med rejer

Røget dyrekølle med æggestand og svampemayonnaise

Hovedret (alle hovedretter servereres med årstidens grønt):

Perlehønebryst med hønsesky og Pommes Fondant 

Helstegt kalvefilet med rødvinssauce og urtestegte kartofler 

Ovnbagt torkefilet, flødelegeret fiskesauce og kartofler vendt i dild og smør

Grillet lammemørbrad med rosmaringlaze og nøddekroketter

Helstegt oksefilet med svampesauce og kartoffeltårn

Dessert:

Brownie med flødeis eller sorbet samt bær

Crepes Suzette med vaniljeparfait 

Panna Cotta med sorbet

Chokolademousse med fløde, sprødt og bær

Cheesecake med frugt og sorbet 

Kaffe/te samt småkager og chokolade 

Natmad vælg blandt Aftenbuffet 

Pris 549 kr. pr. person uden reception og bryllupskage

Pris 649 kr. pr. person inkl. kaffe og mousserende vin til bryllupskagen 

Pris 9459 kr. pr. person  inkl. øl, vand og Husets vine (til og med kaffe)

Priserne er inkl. duge, servietter, lys og blomster efter Jeres ønsker

 

Fest til fast pris nummer 2:

Reception:

3 små tapas med f.eks. (rejecocktail, laks på blinis, dyrekølle eller fisketimbale)

Tapasfad med charcuteri, oste og tilbehør

3 slags mini croissant med f.eks. (rejesalat, tunsalat, hønsesalat eller skinkesalat)

 

Bryllupskage med mousserende vin 

 

Forret (alle forretter serveres med brød og smør):

Stegt hvid fisk med Sauce Blanpuette 

Laksefarseret rødtunge med Sauve Vin Blanc og hel jomfruhummer 

Terrin på gris med sylt og sennepsdressing 

Koldrøget hellefisk med urtedressing og sprøde salataer

Kyllingeroulade med sprødt og urtemayonnaise 

 

Mellemret: 

Friteret kalvebrissel med Sauce Tartare 

Risotto med årstidens grønt 

Jomfruhummerbisque med jomfruhummerhaler 

Braiseret svinekæbe med årstidens tilbehør

Dampet pighvar med puré og urter

 

Hovedret (alle hovedretter serveres med årstidens grønt):

Urtestegt lammekrone, rosmarins glaze og Pommes Anna

Beef Wellington, portvinssauce og kartoffeltårn 

Hvidløgsmarineret kalvemørbrad, rødvinssauce og urtestegte katofler 

Farseret vagtel i rede af Pommes Paille og vildtsauce 

Sæsonens stegte filet af hvid fisk med kartofler vendt i urter og smør samt Sauce Hollandaise 

 

Dessert:

Pære Belle Helene med is og chokoladesauce 

Gateau Marcel med sorbet 

Citrontærte med marengs 

Københavnerstang 

Ostetallerken med 4 forskellige oste 

 

Kaffe/te samt småkager og chokolade 

 

Natmad vælg blandt Aftenbuffet 

 

Pris 649 kr. pr. person uden reception og bryllupskage 

Pris 749 kr.pr. person inkl. kaffe og mousserende vin til bryllupskagen 

Pris 1049 kr. pr. person inkl. øl, vand og vin (til og med kaffe)

Tilkøb af timer med fri drikke pr. time pr. person 85 kr. 

Inkl. duge, servietter, lys og blomster efter Jeres ønsker