Ledige stillinger

Vi søger en kok/cater med opstart snarest muligt.

Vi søger en kokkeelev.

Vi søger medarbejdere over 16 år (færdig med 9. klasse) til bl.a. opvask og køkkenmedhjælper.

Personprofiler:

Vi søger personale der er nysgerrige på at lære nyt, personer der trives med travlhed indimellem samt lyst til at være en del af et større fællesskab. Værdier som ærlighed, loyalitet, høflighed og serviceminded er vigtig for os. Og sidst men ikke mindst – en lyst og interesse for faget.

Kort om os:

Vi er en Restaurant som ligger i det gamle Badehotel på Torvet i Løkken. Inden jeg selv, Michael Larsen, overtog Restauranten, var jeg ansat i ca. 15 år som køkkenchef på stedet. I dag har jeg selv haft Restauranten i ca. 16 år. Vi er en Restaurant med 3-4 fastansatte kokke, 3-4 kokkeelever, 1 fastansat servicemedarbejder, jeg selv som fungerer som både tjener og leder af stedet samt en masse unge mennesker som arbejder som hhv. tjenere, opvaskere og køkkenmedhjælpere. Restauranten kan rumme 100 spisende gæster og ca. 100 gæster udenfor. Dertil kommer vores ekstra lokale, Badehuset, som kan rumme 20-25 gæster samt vores selskabslokale Pejsestuen som kan rumme 80 gæster.

Vi har åbent året rundt, men har dog mest travlt i sommerhalvåret. Vi har mange stamgæster og en del turister. Vi går ikke på kompromis med kvalitet. Folk ved at Restaurant Løkken Badehotel er indbegrebet af kvalitet, mad til moderate priser, høfligt og serviceminded personale.

Vi er kendt for at passe rigtig godt på vores medarbejdere, og vi er en tryg læreplads. Du vil få en chef i der er i en kaliber som du aldrig før har oplevet. En der rent faktisk er der for sit personale og altid har din ryg. En du kan stole på og en du kan være 100% tryg ved. En der der prioriterer sit personale og bruger tid og penge på det med bl.a. Fårup Sommerland tur, weekendtur i sommerhus, sommerfest, julehygge og badminton hver onsdag aften.

Kokkeelev/kok:

Inspirationen kommer fortrinsvis fra det nordiske og franske køkken – gerne sammensat på nye og og spændende måder og i moderne stil. Som kokkeelev/kok vil du blive en del af vores team af 1 køkkenchef, 3-4 kokke samt 3-4 kokkeelever, og en stor stab af serveringspersonale. Vi forventer, at du:
  • Har gennemført grundforløb eller skal i mesterlære eller bare søger en ny læreplads.
  • Har ambitioner og vil deltage på et fagligt højt niveau.
  • Har passion for mad samt værdsætter gode og friske råvarer
  • Kan bevare roen i stressede situationer.
  • Er mødestabil og pligtopfyldende.
Har du spørgsmål til elevpladsen/stillingen, så er du v elkommen til at ringe til Restauratør, Michael Larsen

Kontakt:

Michael Larsen

Mobil nr.: 60671080

Mail: restaurantlb@live.dk

Hjemmeside: https://restaurantlb.dk/