Ledige stillinger

Vi søger serveringspersonale/tjenere til sæson -og weekend arbejde. Du skal være over 18 år. Erfaring er ikke noget krav, da du nok skal blive oplært af vores kompetente medarbejdere.

Vi søger medarbejdere over 16 år (færdig med 9. klasse) til bl.a. opvask og køkkenmedhjælper i weekender og ferier. Du får senest fri kl. 19 dagen før skoledag. 

Personprofiler:

Vi søger personale der er nysgerrige på at lære nyt, personer der trives med travlhed indimellem samt lyst til at være en del af et større fællesskab. Værdier som ærlighed, loyalitet, høflighed og serviceminded er vigtig for os. Og sidst men ikke mindst – en lyst og interesse for faget.

Kort om os:

Vi er en Restaurant som ligger i det gamle Badehotel på Torvet i Løkken. Inden jeg selv, Michael Larsen, overtog Restauranten, var jeg ansat i ca. 15 år som køkkenchef på stedet. I dag har jeg selv haft Restauranten i ca. 18 år. Vi er en Restaurant med 3-4 fastansatte kokke, 3-4 kokkeelever, 1 fastansat servicemedarbejder, jeg selv som fungerer som både tjener og leder af stedet samt en masse unge mennesker som arbejder som hhv. tjenere, opvaskere og køkkenmedhjælpere. Restauranten kan rumme 100 spisende gæster og ca. 100 gæster udenfor. Dertil kommer vores ekstra lokale, Badehuset, som kan rumme 20-25 gæster samt vores selskabslokale Pejsestuen som kan rumme 80 gæster.

Vi har åbent året rundt, men har dog mest travlt i sommerhalvåret. Vi har mange stamgæster og en del turister. Vi går ikke på kompromis med kvalitet. Folk ved at Restaurant Løkken Badehotel er indbegrebet af kvalitet, mad til moderate priser, høfligt og serviceminded personale.

Vi er kendt for at passe rigtig godt på vores medarbejdere, og vi er en tryg læreplads. Du vil få en chef i der er i en kaliber som du aldrig før har oplevet. En der rent faktisk er der for sit personale og altid har din ryg. En du kan stole på og en du kan være 100% tryg ved. En der der prioriterer sit personale og bruger tid og penge på det med bl.a. Fårup Sommerland tur, weekendtur i sommerhus, sommerfest, julehygge og badminton hver onsdag aften.

Kontakt:

Michael Larsen

Mobil nr.: 60671080

Mail: restaurantlb@live.dk

Hjemmeside: https://restaurantlb.dk8