Tallerkenserveringer

FORRETTER

Alle forretter serveres med brød og smør
(min. 10 personer):

Pestogratineret jomfruhummerhaler (+30 kr.)
Butterdejsskal med høns i asparges
Torsk en Bellevue (+10 kr.)
Tunmousse med rejer og Sauce verte
Honningbagt koldrøget laks med sprød kål
Årstidens cremet suppe med grøn olie
Varmrøget laks med urte mayonnaise (vælg mellem neutral, peber eller mandel)
Laksetortilla med rejer og Sauce verte
Fisketimbale med dildmayonnaise og rejer
Honningmelon med serrano skinke
Røget andebryst med akaciedressing
Stegt torsk på bund af flødestuvet spinat
Rejecocktail med håndpillede rejer og skaldyrsdressing (+10 kr.)
Skaldyrssalat i urtedressing
Røget unghanebryst m. årstidens grønt
Bruschetta med tomat, rødløg, basilikum og tigerrejer (+20 kr.)
Kammuslinger på puré med brunet smør ( +20 kr.)
Kartoffel/porre suppe med chips
Ærtesuppe med sæsonens dampet fisk ( +10kr.)
Charcuteri tallerken med pølser og skinke   

HOVEDRETTER:

Gammeldags oksesteg, med kogte kartofler, glaserede perleløg, gulerødder,
flødesovs, tyttebær, syltede agurker og bønner.
Helstegt oksefilet med årstidens grønt, Pommes Rösti og rødvinssauce (+10 kr.)
Helstegt krondyrsfilet med brunede og kogte kartofler, vildtsauce, waldorfsalat, ristede druer og valnødder samt tyttebær og syltede agurker (+70 kr.)
Marineret lammefilet med årstidens grønt, Pommes Anna og Romarins glace (+40 kr.)
Stegt hvid fisk med årstidens grønt, kogte kartofler og Sauce nage (+10 kr.)
Rosastegt andebryst/confiteret andelår, med grov mos, årstidens grønt og Sauce orange
Kogt hamburgerryg med hasselbagte kartofler, dampet grønt og Sauce bearnaise
Gl. dags flæskesteg med brunede og kogte kartofler, brun sovs, rødkål, chips, ½ æble med gele og syltede agurker
Svinekam stegt som vildt, brunede og kogte kartofler, vildtsovs, Pommes Pailles, tyttebær og waldorfsalat
Marineret oksemørbrad med smørstegte kartofler, årstidens grønt og okse glace (+20 kr.)
Perlehønebryst med årstidens grønt, urtestegte kartofler og hønse skysovs
Fasan m. stegt bryst og confiteret lår, årstidens grønt, urtestegte kartofler og hvidvinssauce
Grillet laks med årstidens grønt, limesauce og kogte kartofler (+10 kr.)
Risotto med årstidens grønt, dampet filet af fisk og urter
Helstegt kalvefilet med årstidens grønt, Sauce sharon og kartoffeltårn
Marineret kalvefilet med årstidens grønt, rødvinssauce og urtestegte kartofler
Kalvefilet stegt som vildt med brunede og kogte kartofler, vildtsauce, waldorfsalat, ristede druer og valnødder samt tyttebær og syltede agurker 

DESSERT:

Brownie med is og frugt (+20 kr.)
Chokoladekage med 2 slags is og frugt (+10 kr)
Blødende chokolademuffin med is og frugt
Gatheau Marcel med sorbet og frugt (+20)
Trefarvet islagkage med bær og flødeskum
Creme brulé
Frugtsalat med råcreme
Frugttærte med cremefraiche
Fromage (citron, kærnemælk eller solbær)
Citrontærte med marengs
Chokolademousse med flødeskum
Baked Alaska (+10 kr.)
Årstidens trifli

Vælg 1 hovedret 239 kr. pr. person

2 retter (forret/hovedret eller hovedret/dessert) frit valg 299 kr. pr. person

3 retter frit valg 359 kr. pr. person

Husets vine, øl og vand ad libitum under maden inkl. et glas dessertvin, 259 kr. pr. person

Special vine valgt ud fra menuen, øl og vand ad libitum under maden inkl. et glas dessertvin, 329 kr. pr. person